Welkom en wat leuk dat u geïnteresseerd bent in gastouderopvang!
U bent dus op zoek naar een gastouder of u heeft mogelijk zelf al een gastouder gevonden en u wilt graag meer informatie over hoe nu verder.
Schrijf u hieronder vrijblijvend in! Wij maken spoedig een afspraak met u om u meer te vertellen over onze werkwijze, onze tarieven en hoe u in sommige gevallen onze bureaukosten ook grotendeels vergoedt kunt krijgen.
Waarom moet ik me inschrijven?

Inschrijven is gratis, gemakkelijk en vrijblijvend. Het geeft ons de gelegenheid om contact met u op te nemen en onze afspraken vast te leggen en de voortgang hiervan te monitoren. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw inschrijving. We zullen spoedig, samen met u, een geschikt moment afstemmen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Hoe kan ik dit formulier het beste invullen?
Ouder 1 wordt voor het gastouderbureau straks het eerste aanspreekpunt in geval we vragen hebben over de opvang. Gelieve ook hier de persoon te vernoemen die het beste te bereiken is voor zulke vragen. Indien u zich wilt inschrijven bij een gastouder die al bij ons aangesloten is, geef dan bij opmerkingen aan bij wie u aangesloten zit zodat wij u direct kunnen koppelen aan uw gastouder in ons systeem.
Moet ik alles invullen?
U bent uiteraard niets verplicht, maar uiteindelijk hebben we wel alle gegevens nodig! Ook BSN en rekeningnummers. Wees gerust uw gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden en direct verwerkt in ons online registratiesysteem. Zo hebben we tijdens een telefoongesprek of kennismaking direct uw gegevens bij de hand. Wel zo handig!