Welkom en wat leuk dat je geïnteresseerd bent in gastouderopvang!
Je bent op zoek naar een gastouder of je hebt mogelijk zelf al een gastouder gevonden en bent op zoek naar meer informatie over hoe nu verder.
Schrijf je hieronder vrijblijvend in! Wij maken spoedig een afspraak om jou meer te vertellen over onze werkwijze, onze tarieven en hoe je in sommige gevallen onze bureaukosten ook grotendeels vergoedt kunt krijgen.
Waarom moet ik me inschrijven?

Inschrijven is gratis, gemakkelijk en vrijblijvend. Het geeft ons de gelegenheid om contact met jou op te nemen en onze afspraken vast te leggen en de voortgang hiervan bij te houden. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van jouw inschrijving. We zullen, samen met jou, spoedig een geschikt moment kiezen voor een eerste kennismaking.

Hoe kan ik dit formulier het beste invullen?
Ouder 1 wordt voor het gastouderbureau straks het eerste aanspreekpunt in geval we vragen hebben over de opvang. Gelieve ook hier de persoon te vernoemen die het beste te bereiken is voor zulke vragen. Indien je wilt inschrijven bij een gastouder die al bij ons aangesloten is, geef dit dan door bij opmerkingen. Zo weten wij direct aan wie we jou kunnen koppelen in ons systeem.
Moet ik alles invullen?
Je bent uiteraard niets verplicht, maar uiteindelijk hebben we wel alle gegevens nodig! Ook BSN en rekeningnummers. Wees gerust jouw gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden en direct verwerkt in ons online registratiesysteem. Zo hebben we tijdens een telefoongesprek of kennismaking direct jouw gegevens bij de hand. Wel zo handig!