HET TEAM

JOB

EIGENAAR - BEMIDDELINGSMEDEWERKER

Mijn naam is Job Wijnen, eigenaar van gastouderbureau Zorg Voor Mijn Kind. Ik heb (15 jaar) in de ICT gewerkt en heb de opleiding gevolgd tot bemiddelingsmedewerker en ben het gastouderbureau gestart in 2015. Gastouderopvang was mij niet vreemd omdat ik jarenlang dit beroep in ons eigen huis mee heb mogen maken. De visie was duidelijk. Het kind centraal waarbij de opvang tegen eerlijke tarieven geboden kan worden en gastouders optimaal worden ondersteund. We hanteren hiervoor onze eigen persoonlijke werkwijze waarbij we zoveel mogelijk, in eigen beheer doen en vrijwel geheel digitaal werken. Openheid, transparantie, persoonlijke communicatie en tevredenheid staan hoog in het vaandel.

Vroeger hebben wij onze eigen dochter ook naar een gastouder gebracht en de eerste vraag die ik me toen stelde: "Waarom zit er een gastouderbureau tussen de gastouder en de ouder en waarvoor betaal ik deze?". Een vraag die ik nu inmiddels ook wel vaker voorbij hoor komen en op zich ook een terechte vraag, die we graag tijdens een persoonlijk gesprek komen toelichten. Persoonlijk contact met onze klanten vinden we zeer belangrijk. Het is een uurtje van jouw tijd die je snel weer hebt terugverdiend.

Dat een gastouderbureau runnen een fulltime baan is, daar kwam ik vrij snel achter! Daarom heb ik in maart 2016 ontslag genomen bij mijn toenmalige baas en heb ik mijn carrière als senior systeembeheerder afgesloten. Inmiddels hebben we al enkele jaren succesvol kunnen aantonen dat gastouderopvang goed geregeld kan zijn, zonder dat het veel hoeft te kosten. Door mijn ICT kennis praktisch in te zetten proberen we zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de technologische middelen die voorhanden zijn.

Graag kijk ik samen met Marieke wat we voor jou kunnen betekenen!


 

MARIEKE

BEMIDDELINGSMEDEWERKER - AANDACHTSFUNCTIONARIS - KINDERCOACH

Mijn naam is Marieke van der Putten en sinds augustus 2018 werkzaam als bemiddelingsmedewerker en aandachtsfunctionaris voor gastouderbureau “Zorg Voor Mijn Kind". Geboren in 1981, twee kinderen (dochter Liv en zoon Noah) en onze zwarte labrador Mila, maakt het gezin compleet. Ik heb 12 jaar werkervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker, ben kindercoach en werk vanaf 2013 ook als interieur -en kleuradviseur.

Mijn hobby’s zijn boswandelingen maken met onze hond, bezig zijn met interieur (shoppen/advies), uit eten gaan, lezen. Maar het liefst investeer ik veel tijd in genieten van het leven met familie en vrienden!

Het gevoel delen van “Zorg Voor Mijn Kind” en dat samen vertalen naar zo persoonlijk en praktisch mogelijk werken met jullie als (gast)ouder is mijn doel. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, als jullie nog vragen aan me hebben stel ze gerust!

Graag tot snel!

Groetjes Marieke


IMPRESSIE GALERIJ

Foto-impressie van enkele door ons georganiseerde activiteiten!

Er worden regelmatig trainingen verzorgd door het gastouderbureau voor onze gastouders. Denk aan de training voor de meldcode kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag, brandveiligheid, kinderen en emoties en kinder EHBO.