GASTOUDERBUREAU

ZORG VOOR MIJN KIND

Job: 06-20153900

Marieke: 06-40968622

Kempweg 143
5801 VR in Venray

Ma-Vr: 09:00 - 21:00
Za: 09:00 - 12:00

LRK: 220670067

KvK: 63209764

HET TEAM

JOB WIJNEN

EIGENAAR - BEMIDDELINGSMEDEWERKER

Mijn naam is Job Wijnen, eigenaar van gastouderbureau Zorg Voor Mijn Kind. Ik heb voorheen (15 jaar) in de ICT gewerkt en heb destijds naast mijn baan de opleiding gevolgd tot bemiddelingsmedewerker en ben het gastouderbureau gestart. Ik heb dit prachtige beroep jarenlang van dichtbij meegemaakt (in ons eigen huis) en in 2015 besloten om mijn eigen gastouderbureau te starten. De visie was duidelijk. Het kind centraal waarbij de opvang tegen eerlijke tarieven geboden kan worden en gastouders optimaal worden ondersteund. We hanteren hiervoor onze eigen werkwijze waarbij we zoveel mogelijk, in eigen beheer doen en vrijwel geheel digitaal werken. Openheid, transparantie, persoonlijke communicatie en tevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Vroeger hebben wijzelf ook onze eigen dochter naar een gastouder gebracht en de eerste vraag die ik me toen stelde: "Waarom moet ik in hemelsnaam een gastouderbureau betalen?". Een vraag die ik nu inmiddels ook wel vaker voorbij hoor komen en op zich ook een terechte vraag, die ik graag tijdens een persoonlijk gesprek kom toelichten. Persoonlijk contact met onze klanten vinden we zeer belangrijk. Het is een uurtje van uw tijd die u heel snel heeft terugverdiend.

Dat een gastouderbureau runnen een fulltime baan is, daar kwam ik vrij snel achter! Daarom heb ik in maart 2016 ontslag genomen bij mijn toenmalige baas en heb ik mijn carrière als senior systeembeheerder afgesloten. Inmiddels hebben we al enkele jaren succesvol kunnen aantonen dat gastouderopvang goed geregeld kan zijn, zonder dat het veel hoeft te kosten. Door mijn ICT kennis praktisch in te zetten proberen we zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de technologische middelen die voorhanden zijn.

Graag kijk ik samen met u wat we voor u kunnen betekenen!


 

MARIEKE VAN DER PUTTEN

BEMIDDELINGSMEDEWERKER - AANDACHTSFUNCTIONARIS

Mijn naam is Marieke van der Putten en sinds augustus 2018 werkzaam als bemiddelingsmedewerker en aandachtsfunctionaris voor gastouderbureau “Zorg Voor Mijn Kind". Geboren in 1981, twee kinderen (dochter Liv en zoon Noah) en onze zwarte labrador Mila, maakt het gezin compleet. Ik heb 12 jaar werkervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en heb 5 jaar als kleur -en interieuradviseur gewerkt.

Mijn hobby’s zijn boswandelingen maken met onze hond, bezig zijn met interieur (shoppen/advies), uit eten gaan, lezen. Maar het liefst investeer ik veel tijd in genieten van het leven met familie en vrienden!

Het gevoel delen van “Zorg Voor Mijn Kind” en dat samen vertalen naar zo persoonlijk en praktisch mogelijk werken met jullie als (gast)ouder is mijn uitdaging. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, als jullie nog vragen aan me hebben stel ze gerust!

Graag tot snel!

Groetjes Marieke


Foto-impressie van enkele door ons georganiseerde activiteiten!