Website gastouderopvang Bofkontjes

GASTOUDER - EVY VERSTRALEN

OPVANGTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 19:00

Afwijkende tijden op deze dagen zijn in overleg mogelijk

OPVANGAANBOD

Dagopvang (0-4 jaar): Ja
BSO opvang: Nee

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Gastouder sinds: 01-05-2017
Diploma: Helpende Welzijn Niveau 2 en SPW 3

Behaalde certificeringen:

  • Werken met baby's


(HUIS)DIER(EN)

Binnenshuis: Geen
Buitenshuis: Geen

IMPRESSIE VAN DE OPVANGRUIMTE

In de woonkamer ligt een grote mat op de grond waar de baby's op kunnen liggen. Vaak komen de oudere kinderen er ook bij zitten om te kijken of zelf lekker te spelen. Zodra de kinderen gaan kruipen, willen ze ook de speelkamer gaan ontdekken. Daar kunnen de kinderen volop spelen met verschillend materiaal.

IMPRESSIE VAN DE BUITENRUIMTE

We proberen elke dag minstens één keer naar buiten te gaan. De kinderen kunnen lekker in de tuin spelen, of we gaan een stukje wandelen of we fietsen met de bakfiets ergens naartoe.

MIJN VISIE M.B.T. DE GASTOUDEROPVANG

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen bij mij. Als kinderen zich veilig voelen, durven ze zichzelf te zijn en kunnen ze zich vol vertrouwen ontwikkelen. Ze durven de omgeving te verkennen en kunnen spelenderwijs ervaringen opdoen waardoor ze zich kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig en sociaal iemand. Doordat de opvang kleinschalig is, kan ik de kinderen veel aandacht geven en goed naar ze kijken en luisteren. De kinderen kunnen zelf spelen en ontdekken en ik ben er op de achtergrond om ze eventueel te ondersteunen. Iedere dag dezelfde plek en hetzelfde gezicht geeft het kind de rust die het nodig heeft.
n mijn opvang wil ik een veilige basis bieden, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik kijk naar het kind en zijn behoeftes. Mijn uitgangspunt is dat ieder kind zich hier thuis voelt. Geen dag is hetzelfde. Het dagritme en activiteiten worden dan ook aangepast aan waar de kinderen op dat moment behoefte aan hebben. Wel heb ik iedere dag een vaste structuur, met momenten die iedere dag terugkomen. Deze voorspelbaarheid geeft kinderen een gevoel van veiligheid en herkenning.

LOCATIE