GASTOUDER - PASCALLE SEUREN

OPVANGTIJDEN

Maandag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30

OPVANGAANBOD

Dagopvang (0-4 jaar): Ja
BSO opvang: Nee

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Gastouder sinds: 17-04-2024

Aangesloten via ons bureau: 17-04-2024

Diploma: Verzorgende IG

Behaalde certificeringen:

  • EHBO voor kinderen
  • Kinderwijs Summerschool 2023

(HUIS)DIER(EN)

Geen

EVEN VOORSTELLEN

Het gezicht achter 't Kleine huis gastouderopvang is Pascalle Seuren. Samen met mijn gezin wonen we in het fijne en mooie Sevenum. Ik heb 2 kinderen, Luca (2006) en Nanouk (2008) en samen met mijn partner hebben we een zoontje Jens (2022).

Na mijn afgeronde opleiding verzorgende IG en secretaresse Nederlands, heb ik kort als kraamverzorgster gewerkt. Uiteindelijk dacht ik dat mijn hart toch bij de administratie lag. Maar daar kon ik mijn draai niet helemaal vinden. Beter was een baan met een combinatie van beide.

Toen mijn oudste 2 kinderen nog klein waren heb ik al een aantal jaren als gastouder gewerkt. Daarna heb ik een aantal mooie jaren in een babyspeciaalzaak mogen werken om vervolgens mijn 2 idealen te mogen combineren, administratie en kinderen. Dat heb ik met heel veel passie, liefde en plezier mogen doen in het onderwijs. Eerst een aantal jaren in het MBO en daarna een aantal jaren in het VO onderwijs.

Tijdens de zwangerschap van ons jongste zoontje Jens begon het weer te kriebelen om opnieuw te starten als gastouder. met veel enthousiasme en plezier is deze droom is in april 2024 werkelijkheid mogen worden.

"Houd nooit op met dromen, zelfs als niemand ze gelooft. Want de mooiste avonturen, beginnen in je hoofd"

IMPRESSIE VAN DE OPVANGRUIMTE

De speelruimte binnen is een aparte ruimte in een bijgebouw in de tuin. Deze ruimte is geheel afgestemd op kinderen met rustige kleuren en zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

IMPRESSIE VAN DE BUITENRUIMTE

Buiten is er een grote tuin voor de kinderen. Hier kan volop gerend, gefietst en gespeeld worden.

IMPRESSIE VAN DE SLAAPRUIMTE

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig met op elke kamer een duo bedje.

MIJN VISIE M.B.T. DE GASTOUDEROPVANG

Ieder kind is anders, ieder kind is bijzonder, ieder kind is uniek!

’t Kleine huis gastouderopvang vindt het belangrijk dat elk kind zich fijn en veilig kan voelen. Door rust, regelmaat en vertrouwen te bieden durven kinderen zichzelf te zijn en kunnen zich vol vertrouwen op hun eigen tempo ontwikkelen, de omgeving verkennen en spelenderwijs ervaringen opdoen om zo te ontwikkelen tot een zelfstandig en sociaal kind. ’t Kleine huis gastouderopvang is kleinschalig, daardoor kan ik de kinderen de juiste aandacht geven, goed naar ze kijken en luisteren. De kinderen kunnen zelf spelen en ontdekken. Waar nodig is kan ik de kinderen ondersteunen.


LOCATIE